Flygtninge i nærområderne?

ftg 4 måneder 1 uge siden 54

Flygtninge i nærområderne?

Nøgleord: 
123456+ 4 måneder 1 uge siden

Det er måske netop derfor at en større del af de danske nødhjælpspenge skal gå til flygtninge lejre i nærområderne, så der kan komme mere kontrol med disse steder og flere midler og anden hjælp.
.
.
Man kan undre sig en del over at de vælger at flygte til libanon, en stat der i forvejen dårligt hænger sammen økonomisk set.
.
Som borgmesteren udtaler i klippet, så er befolkningsantallet steget 1,5 gange, hvilket gør at flygtningene tager ethvert arbejde fra de lokale, fordi de arbejder bare for at få føden, og i et samfund som Libanon, hvor økonomien længe har hængt i laser, ser man næppe megen grund til at dele ud af de få goder til alle andre end sig selv.
.
Alt dette kunne FN ledede og overvågede lejre i nærområderne hjælpe til med.

Luk kommentar
ftg 4 måneder 1 uge siden

Ja, men hvor skal de tage hen, du? Jordan har jo også mange flygtninge.
Med venlig hilsen, ftg.

Luk kommentar
henrik42 4 måneder 1 uge siden

Ftg! Det kommer jo and på om de er flygte på grund af krig og forfølgelse, eller om det er grådige og egoistiske flygtninge, som er villig til at rejse igennem adskillige fredelige lande for at opnå den højeste mulige offentlige ydels!
https://sol.dk/debat/hvordan-var-det-nu-det-var-med-de-vietnamesiske-fly...

Luk kommentar
ftg 4 måneder 1 uge siden

De er flygtet på grund af krig.

Luk kommentar
henrik42 4 måneder 1 uge siden

Men vel ikke fra Tyskland eller alle de mange andre fredelige lande som de er rejst igennem for at opnå den højeste mulige offentlige ydelse!!!!
Egoisme og grådighed er en grim grim ting!!!

ftg 4 måneder 1 uge siden

Ja, men det er også noget af det vi arbejder på, Henrik, ikke at være så grådige.

henrik42 4 måneder 1 uge siden

Ftg. Er det noget som du arbejder med, med de mennesker som du kender fra Syrien?? Som er rejst igennem adskillige fredelige lande som for eksempel Tyskland, for at opnå den højeste mulige offentlige ydelse???

ftg 4 måneder 1 uge siden

Flygtninge der kommer hertil kan vidst ikke kaldes grådige. Med den smule de får i integrationsydelse kan man ikke sige at de er grådige.
Med venlig hilsen, ftg.
 

henrik42 4 måneder 1 uge siden

Ftg.
Ja de er flygtet til Tyrkiet eller andre lande i nærområdet på grund af krig.
Jo længere op i Europa de kommer, jo mere grådige og egoistiske er de.
Danmark har jo nogle af de højeste ydelser i Europa.
http://nyheder.tv2.dk/2016-01-25-saa-meget-faar-asylansoegere-i-andre-eu...
Grådighed og egoisme er en grim ting, du burde have en god snak med de syriske mennesker som du kender!!!!

ftg 4 måneder 1 uge siden

Hvor meget får du selv, Henrik?  Så kan du jo sammenligne lidt med det.
Med venlig hilsen, ftg.
 

henrik42 4 måneder 1 uge siden

Ftg. jeg får så men ikke noget!! Og det skal jeg da heller ikke have!!! Så det er uhyggeligt meget mere end mig, og betydeligt mere end i Tyrkiet!!!!
Grådighed og egoisme er en grim grim ting!

ftg 4 måneder 1 uge siden

Det ved jeg så ikke, men jeg kan fortælle dig at de syriske flygtninge er meget kede af at de lægger det danske samfund til byrde. De vil meget gerne tjene deres penge selv.
Med venlig hilsen, ftg.
 

123456+ 4 måneder 1 uge siden

Lev du bare i den vildfarelse ftg .,...
.
https://www.youtube.com/watch?v=TwJG-CXiOIw

ftg 4 måneder 1 uge siden

Det er ikke en vildfarelse, 123456+. Jeg ved hvor svært de har det.
Med venlig hilsen, ftg.

123456+ 4 måneder 1 uge siden

Du skriver at de syriske flygtninge/nasylanter du kender intet har.
.
Eftersom disse personer må bo i egen lejlighed, betalt enten direkte af staten eller af personerne selv af deres skatteyderbetalte understøttelse, undrer det mig lidt.
.
Flygtninge der flyttes fra flygtninge centre til egen bolig, får et beløb til at købe møbler og lignende for og ganske vist er dette beløb stærkt svingende fra kommune til kommune, men de får et beløb specielt beregnet til disse ting og sager.
.
https://www.ugebreveta4.dk/kommuner-holder-paa-stoetten-til-flygtninge_1...
.
Om dine flygtninge bekendte har valgt at bruge dette beløb på enkelte dyre ting fremfor at vælge genbrugsting som de fleste andre flygtninge der flytter i egen bolig, kan jeg ikke se ud af det du skriver.
.
I artiklen står der at en PC anses som en nødvendighed, men dette er ikke helt sandt.
.
Jobcentre, biblioteker og lignende steder har PC'er der stilles til rådighed for netop den slags personer, så en PC kan teoretisk trækkes ud af budgettet, omend det hele bliver meget lettere med ens egen..
.
Den eneste kommune der afviger disse regler et Kolding, da de forlanger at flygtningene selv skal spare op i den tid de har en midlertidig bolig, og dette er flygtningene informeret om 

(Artiklen er fra 2015, så Kolding kan have ændret reglerne siden da)
.
.https://newsbreak.dk/koldings-flygtninge-faar-ingen-moebel-hjaelp/
.
Som Henrik42 forsøger at forklare dig, men som du åbenbart ikke vil forstå, så er omtalte flygtninge kommet igennem adskillige andre sikre lande inden de nåede frem til lille Danmark, og det er da lidt underligt at det lige er Danmark der drager dem så meget.
.
Der er eksempelvis masser af plads i Tyrkiet, medmindre man absolut vil bo de steder der i forvejen er tætbefolket, så der er rigelig plads i Tyrkiet til FN eller Øv ledede flygtninge lejre.
.
Men erdocan med den lille diller, er næppe interesseret i den slags lejre, medmindre han selv får kontrollen (og dermed pengene fra FN og Øv)  over disse lejre.  

ftg 4 måneder 1 uge siden

De mennesker jeg skriver om er mennesker jeg kender og jeg har kendt dem lige så længe de har været her. Jeg ved derfor også hvad der var i deres lejlighed dengang de kom, jeg har selv set det. Jeg kender også deres økonomi fordi jeg læser de breve de får fra kommunen, men alt dette er uden betydning, da det ikke er derfor jeg skriver. Jeg skriver fordi de bliver fremstillet som om de er dårlige mennesker, hvad de overhovedet ikke er. Det er mennesker der er flygtet fra krig, og det er bedre at vi rækker dem en hjælpende hånd, end at vi har noget imod dem.
Med venlig hilsen, ftg.

123456+ 4 måneder 1 uge siden

Du skriver du ved hvad der var i deres lejlighed da de kom, og der har formodentlig ikke været ret meget, hvis overhovedet noget.
.
Den slags skal de nemlig selv købe, og det får de et vist beløb til, som de så kan vælge at bruge enten et sted med genbrugsmøbler, hvad de fleste gør, eller de kan bruge pengene et andet sted, hvor de så kan få få men dyre møbler eller slet ingen møbler, så de snyder sig til pengene, som de så kan bruge til alt muligt andet.
'.'
Og det ved jeg fordi jeg for år siden var medhjælp i en af de genbrugsbutikker som leverer til den slags flygtninge.
.
 

ftg 4 måneder 1 uge siden

Du har ret, men det er ikke så vigtigt. Det der betyder noget er at de har et sted at være.
Med venlig hilsen, ftg.

henrik42 4 måneder 1 uge siden

Ftg. Et sted at være???
Så Tyskland og Grækenland! Og adskillige andre fredelige lande som disse grådige og egoistiske mennesker er rejst igennem for at opnå den højeste mulige offentlige ydelse!!!
Magen til grådighed og egoisme skal man lede længe efter!
Et sted at være ftg???

Natara 4 måneder 6 dage siden

Sådan skabes sygdomsepidemier ved,at lade stå til:( 
https://www.dr.dk/nyheder/udland/dr-paa-lesbos-flygtninge-lever-mellem-a...

henrik42 4 måneder 6 dage siden

Natara. Ja du har helt ret! Det ender jo sådan i hele Europa hvis ikke vi får stoppet disse grådige og egoistiske mennesker!!!

Nu jeg har dig natara jeg håber ikke du er skyld i at nogle uger piger får kræft!
https://sol.dk/debat/hpv-vaccine-1

123456+ 4 måneder 5 dage siden

 

""Du har ret, men det er ikke så vigtigt. Det der betyder noget er at de har et sted at være.""
.
Du giver mig altså ret, hvilket må betyde du ikke har ret, men mener så at det ikke betyder noget .....
'.
"Det vigtigste er at de har et sted at være ...."
.
Ja sikkert, hvis de er flygtet fra krig, men som skrevet adskillige gang før, så må de have passeret adskillige andre fredelige lande inden de kom til Danmark, så hvorfor er deres endestation lige blevet her??? 

ftg 4 måneder 4 dage siden

Når jeg skriver at du har ret betyder det at vi er enige, ihvertfald et stykke hen ad vejen. I min definition er en flygtning én der har måttet flygte fra et eller andet, og i indlægget her har jeg talt om mennesker der har måttet flygte fra Syrien.
Med venlig hilsen, ftg.

henrik42 4 måneder 1 uge siden
Luk kommentar
123456+ 4 måneder 1 uge siden

https://denkorteavis.dk/2015/saudi-arabien-vil-ikke-have-arabiske-flygtn...
http://nyheder.tv2.dk/udland/2015-09-11-avis-saudi-arabien-vil-give-flyg...

Det er bedre at hjælpe dem der hvor de er
”Kuwait og Golf-landene er dyre og det er ikke passende for flygtninge. Vi kan kun tage imod arbejdere. Transport er dyrt og leveomkostningerne er høje i Kuwait, hvorimod leveomkostningerne i Libanon og Tyrkiet er lavere. Derfor er det meget bedre at betale for, at flygtningene kan blive der,” siger Fahad al-Shalami til Arabisk Tv.
 
Embedsmanden mener altså, at flygtningene ikke vil have råd til at leve i de rige olielande. Hr. al-Shalami er medlem af “Gulf Forum for Peace and  Security”, så han ved nok, hvad der kan være med til, at skabe ufred og usikkerhed i landet.
(En flygtning har vel heller ikke tåd til at leve i Danmark, hvis det ikke var fordi vi var så tossegode at forære dem gratis penge straks ved ankomsten)

 
Men han nævner er også en anden vigtig ting.
Man vil ikke have mennesker ind, som har psykiske problemer
”Det er også forkert at acceptere mennesker, som kommer fra et andet sted, hvor man er forskellig fra os. Det er mennesker, som lider af psykiske problemer, af traumer, dem kan man ikke uden videre placere i Golf-landenes samfund,” forklarer han.
 (Den undskyldning kunne vi i de vestlige lande jo også benytte)
.
Man vil altså ikke give asyl til mennesker som kan være mærket af borgerkrigen, og som kommer fra samfund, der ikke har samme høje levestandart som de rige arabere.
 
Man må sige, at de arabiske olielande forstår at holde problemerne på afstand. Men det er ikke alle grænserne, som er hermetisk lukket. De Forenede Arabiske Emirater har eksempelvis taget 100.000 syrere ind i landet siden borgerkrigen brød ud i 2011, og Saudi-Arabien har ladet hen ved en halv million syrere komme ind i landet.
 
Dog ikke som flygtninge, men som arbejdere.
 

Luk kommentar
henrik42 4 måneder 1 uge siden

123456+
Men det er jo stadigvæk bedre end vi behandler dem.
ftg 2 timer 5 minutter siden
Flygtninge der kommer hertil kan vidst ikke kaldes grådige. Med den smule de får i integrationsydelse kan man ikke sige at de er grådige.
Med venlig hilsen, ftg.
De ville jo have fået langt langt mere i Libanon, Tyrkiet, Jordan, Kuwait eller Saudi Arabien!!
Det er jo ifølge ftg ikke grådighed og egoisme som gør at de rejser igennem adskillige fredelige lande for at opnå de højeste mulige offentlige ydelse!!!
Det er åbenbart fordi de er truet i alle de mange fredelige lande som de er rejst igennem!!!

Luk kommentar
123456+ 4 måneder 1 uge siden

Nej da ....
.
De er slet ikke grådige ....
.
https://www.youtube.com/watch?v=TwJG-CXiOIw

Luk kommentar
ftg 4 måneder 1 uge siden

Problemet er at huslejen stadig er den samme. Når huslejen er betalt har de kun ganske lidt at leve for. Det er en ulykkelig situation de er i, som jeg tror mange danskere har svært ved at forstå.
Med venlig hilsen, ftg.

henrik42 4 måneder 1 uge siden

Ftg.
Husleje?
http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-02-12-familie-fik-327656-kroner-i-soc...
Læs du lige lidt op på dine ekstremistiske påstande!
Familien modtog på tidspunktet for udrejsen integrationsydelse (12.211 kroner om måneden), økonomisk fripladsordning til flere af børnene (3.710 kroner om måneden), børne- og ungeydelse (16.776 kroner i kvartalet), børnetilskud (9.722 kroner i kvartalet) og endelig boligstøtte (2.551 kroner om måneden).
Det ser ikke ud til at de mangler noget på integrationsydelse. Næsten tværtimod ftg!

ftg 4 måneder 1 uge siden

Jeg taler om mennesker jeg kender, Henrik. Det har jeg fortalt dig tidligere. De havde intet. Sad i deres tomme lejligheder, og jeg måtte komme med mad til dem.
Med venlig hilsen, ftg.

henrik42 4 måneder 1 uge siden

Ftg. Hvad i alverden har de brugt deres ydelse på?? Du er virkelig blevet snydt!
Familien modtog på tidspunktet for udrejsen integrationsydelse (12.211 kroner om måneden), økonomisk fripladsordning til flere af børnene (3.710 kroner om måneden), børne- og ungeydelse (16.776 kroner i kvartalet), børnetilskud (9.722 kroner i kvartalet) og endelig boligstøtte (2.551 kroner om måneden).

ftg 4 måneder 1 uge siden

De mennesker jeg taler om er enkeltpersoner, syriske flygtninge som har måttet efterlade deres familie og som nu står uden en krone på lommen. Det er rigtigt, at hvis man er en hel familie, så har man mulighed for at få mere, men de syriske flygtninge der er kommet til Danmark som enkeltpersoner, har det meget meget svært, og jeg kan også godt fortælle dig hvorfor.
Med venlig hilsen, ftg.

henrik42 4 måneder 1 uge siden

Ftg. De har virkelig taget røven på dig!
Hvor meget kan jeg få i integrationsydelse
Enlig forsørger
Person der forsørger eget barn i hjemmet og har ret til ekstra børnetilskud: 12.211 kr. pr. måned før skat (2017).

Forsørger
Person der forsørger eget barn i hjemmet og ikke har ret til ekstra børnetilskud: 8.546 kr. pr. måned før skat (2017).

Ej forsørger
Person der er ej forsørger: 6.106 kr. pr. måned før skat (2017).

Ung hjemmeboende
Person der er ej forsørger, under 30 år og hjemmeboende: 2.631 kr. pr. måned før skat (2017).

Dansktillæg
Op til 1.541 kr. pr. måned før skat (2017).
Og så kommer boligstøtte oveni ftg!!
Grådige og egoistiske åbenbart også løgnagtige mennesker som du kender fra Syrien!!

ftg 4 måneder 1 uge siden

Ja, det får omkring 6.000 kroner om måneden før skat. Det var også det jeg sagde. Huslejen for enlige er den samme som for en hel familie, omkring de 4.000 kroner, så når husleje, skat og de faste udgifter er betalt, så er der en kun lidt tilbage at leve for. Omkring tretten hundrede kroner om måneden, Henrik.
Med venlig hilsen, ftg.
 

henrik42 4 måneder 1 uge siden

Ftg. Min papdatter har 1400 i SU!!! Og en husleje på 4000 plus boligsikring er jo også i overkanten for en person som er offentligt forsøget! Egoisme og grådighed er åbenbart noget som virker!

ftg 4 måneder 1 uge siden

Ja, det er et frygteligt spild af penge, men det er noget kommunen har bestemt.
Med venlig hilsen, ftg.

henrik42 4 måneder 1 uge siden

Ftg. Ja det kan vi godt blive enige om! Og når disse mennesker som du kender fra Syrien har valgt at rejse igennem adskillige fredelige lande som for eksempel Tyskland for at opnå den højeste mulige offentlige ydelse, ja så går det jo galt!!

ftg 4 måneder 1 uge siden

Det går ikke så galt når man har sande venner, Henrik. 
Med venlig hilsen, ftg.

henrik42 4 måneder 1 uge siden

Ftg. Hvorfor blev de så ikke i Syrien?? Eller et af de mange fredelige lande som for eksempel Tyskland som de er rejst igennem for at opnå den højeste mulige offentlige ydelse??
Når du nu tror at venskab kan løse problemet???

ftg 4 måneder 1 uge siden

Man er altid hjulpet, hvis man har gode venner. Det har du måske aldrig ...... 
Med venlig hilsen, ftg.

henrik42 4 måneder 1 uge siden

Ftg. Måske aldrig hvad??
Men du har helt ret i at det er dejligt at have venner!
Men hvorfor er det at de mennesker som du kender fra Syrien har rejst igennem adskillige fredelige lande som for eksempel Tyskland for at opnå den højeste mulige offentlige ydelse???
Syntes du ikke dette er en grådig og egoistiske måde at opføre sig på??

ftg 4 måneder 1 uge siden

Nå, du har haft.... ?
Ja, men så må du også vide det.
og nu vil du gerne vide hvorfor mine venner er flygtet op til det fredelige Europa.
Jo, men det er jo på grund af krigen i Syrien, Henrik.
Med venlig hilsen, ftg.
 

henrik42 4 måneder 1 uge siden

Ftg. Men hvorfor foresatte disse grådige og egoistiske mennesker igennem det ene fredelige land efter det andet som for eksempel Tyskland?? Når det ifølge dig var krigen i Syrien som de flygtede fra???? Hahaha der er over 4000km til krige i Syrien!!! Grådighed og egoisme har fået dem til at rejse igennem adskillige fredelige lande for at opnå den højeste mulige offentlige ydelse!!!!!
Krigen i Syrien!!!!
De tager jo pis på dig!!!

ftg 4 måneder 1 uge siden

De kan ikke alle sammen være på Kreta.
Med venlig hilsen, ftg.

henrik42 4 måneder 1 uge siden

Ftg. Kreta??? Så Tyskland og Grækenland! Og adskillige andre fredelige lande som disse grådige og egoistiske mennesker er rejst igennem for at opnå den højeste mulige offentlige ydelse!!!
Magen til grådighed og egoisme skal man lede længe efter!

ftg 4 måneder 1 uge siden

Det er godt at de har et sted at være, det er det vigtigste.
Med venlig hilsen, ftg.

henrik42 4 måneder 1 uge siden

Ftg. Åbenbart ikke for dem!! Magen til grådighed og egoisme skal man lede længe efter!!

dandegn 4 måneder 5 dage siden

Hvad er det dog du skriver:

henrik42 3 dage 20 timer siden

"Men vel ikke fra Tyskland eller alle de mange andre fredelige lande som de er rejst igennem for at opnå den højeste mulige offentlige ydelse!!!!
Egoisme og grådighed er en grim grim ting!!!"

Læs dog hvad du skriver !!
Mennesker som flygter fra at blive slået ihjel, kalder du for grådige - hvad skal man så kalde dig ?

Luk kommentar
ftg 4 måneder 4 dage siden

De mennesker der ikke har fået asyl, er stadig flygtninge.
Når man har fået asyl bliver man beskyttet af det land man har fået asyl i.
https://flygtning.dk/danmark/asyl/asyl-og-sagsbehandling
.
Med venlig hilsen, ftg.

henrik42 4 måneder 4 dage siden

Ftg. Ja som jeg skrev!!
Men det gør det da umuligt mindre egoistisk og grådigt at rejse igennem adskillige fredelige lande som for eksempel Tyskland, for at opnå den højeste mulige offentlige ydelse!!
Det er jo fuldstændig umenneskeligt at forsætte på denne måde!!
Deres grådighed er jo skyld i dødsfald i massevis!!

ftg 4 måneder 4 dage siden

De er altså stadigvæk flygtninge, også selvom de er rejst igennem Tyskland.
Et menneske der ikke har opnået asyl er stadig på flugt.
Med venlig hilsen, ftg.

henrik42 4 måneder 4 dage siden

Ftg. Ja som jeg skrev!!
Men det gør det da umuligt mindre egoistisk og grådigt at rejse igennem adskillige fredelige lande som for eksempel Tyskland, for at opnå den højeste mulige offentlige ydelse!!
Det er jo fuldstændig umenneskeligt at forsætte på denne måde!!
Deres grådighed er jo skyld i dødsfald i massevis!!
Går du ind for død og ødelæggelse, ftg????

kurt larsen 4 måneder 4 dage siden

.
henrik... "Men det gør det da umuligt mindre egoistisk og grådigt at rejse igennem adskillige fredelige lande som for eksempel Tyskland, for at opnå den højeste mulige offentlige ydelse!!"
.
mindre egoistisk og grådigt.?    det ved jeg nu ikke. De har jo fået at vide, at man bare ska´ sige så´n  og så´n  og deres lykke vil være gjort.  Det er ikke dem, der prøver lykken, der er noget i vejen med, det er deres religion som gør dem til lykkeriddere og så alle de politikere i bla.  Dannmark, der gør det muligt.     For vi skal jo huske på, at deyt handler om mennesker på flugt.. siger disse...  ftg, er det ikke rigtigt?

Luk kommentar
henrik42 4 måneder 4 dage siden

Hej Kurt. Det er da ekstremt egoistisk og grådigt at rejse igennem adskillige fredelige lande som for eksempel Tyskland for at søge om beskyttelse! Gemme sig for myndighederne i disse lande for at undgå at blive registreret! Kun med det formål at opnå den højeste mulige offentlige ydelse!!!