Levende legende stopper karrieren

Levende legende stopper karrieren

Manchet: 
Ole Einar Bjørndalen har vundet sin sidste medalje i skisporten. Efter OL-ydmygelse, har den levende legende nu valgt at stoppe din gloværdige karriere. Det melder norsk TV 2.
image title: 
승일 류/123rf.com
I en alder af 44 år siger den norske helt, legende og skisportsudøver Ole Einar Bjørndalen stop.
 
Det annoncerer han på et varslet pressemøde klokken 11:00, oplyser norsk TV 2 ifølge Ekstra Bladet.
 
Til vinter-OL i Sydkorea i februar blev Bjørndalen vraget. Men med sin fremskredne alder kommer det ikke som det helt store chok. Men ved den lejlighed kom det dog frem, at Bjørndalen ikke er enig i afgørelsen.
 
”Det er hårdt, at jeg ikke kan være til stede. Jeg må næsten vente og se til efter OL, hvordan der er, for det er svært at forestille sig. Denne dag måtte komme en dag, og nu er den her,” sagde Bjørndalen til norsk TV 2, da det blev en realitet, at han første gang siden debuten på hjemmebane i Lillehammer i 1992 ikke kom med til legene i Sydkorea.

LÆS OGSÅ: TV-par med bryllup lige om hjørnet?
 
Tilbage i 1992 vandt den norske skiskytte sin første internationale medalje, og siden da har han vundet så meget, at han i dag kan kalde sig den mest vindende skisportsudøver nogensinde.
 
Ved legene i Salt Lake City i 2002 hapsede han fire guldmedaljer – det samme præsterede han ved VM både i 2005 og 2009. I Sochi i 2014 præsterede den levende legende at hive to guldmedaljer i land som 40-årig.
 
Hvad tænker du om Ole Einar Bjørnedalens karrierestop? 


Ekstra Bladet
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat